Home > Exposiciones > EL DILUVIO UNIVERSAL

EL DILUVIO UNIVERSAL:
STRACEY ROAD DE JÜRG LINDENBERG

EL DILUVIO UNIVERSAL

Centro de exposición

Galería de arte EL DILUVIO UNIVERSAL

Fechas

Exposición del 09/06/2023 al 09/07/2023 Terminada

Información

NOTA DE LA GALERIA

El meu treball per a aquesta exposició a El Diluvio és un intent de no pensar massa i més aviat seguir una intuïció fent alguna cosa a mà i veure on em pot portar. Hi ha les idees sobre les formes, però també vull burlar les expectatives i aconseguir alguna cosa valuosa. Hi pot influir els records, les experiències i els interessos, inclús la nostàlgia, però hi acabo trobant els meus personatges, de colors vius, simpàtics, alegres i peculiars. 
Treballo primer amb paper, tisores i llapis, ja que em permeten un accés més directe, però també entrellaçat, a la creació d'alguna cosa i després, les obres petites han evolucionat fins a convertir-se en obres més grans fetes amb cartó retallat i pintures acríliques.  
Amics, us esperem a Stracey Road!

Artista: jURG LINDENBERGERX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.