Home > Exposiciones > FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

FUNDACIÓ JOAN MIRÓ:
MIRÓ-ADLAN UN ARXIU DE LA MODERNITAT

FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Barcelona FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

Fechas

Exposición del 12/03/2021 al 04/07/2021 Terminada

Información

FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

INFO I MAPA DE LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

NOTA DE LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ: 

La Fundació Joan Miró presenta l'exposició Miró-ADLAN. Un arxiu de la modernitat (1932-1936) que reconstrueix el paper cabdal que va tenir el grup d’artistes i intel·lectuals ADLAN (Amics de l’Art Nou) en la introducció de la modernitat a la Barcelona republicana dels anys trenta.

Mentre que a les grans ciutats d’Europa les avantguardes gaudien del suport de la crítica i dels col·leccionistes, aquí la modernitat va necessitar l’empenta d’un grup entusiasta que volia regenerar la cultura catalana i que va prendre Joan Miró com a estendard en la promoció de l’"art nou".

Artista: GRUP ADLAN



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.