Home > Exposiciones > Museu d'Història de Catalunya

Museu d'Història de Catalunya:
Dones a les ones

Museu d'Història de Catalunya

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Barcelona MUSEU D´HISTÒRIA DE CATALUNYA

Fechas

Exposición del 22/10/2020 al 21/02/2021 Terminada

Información

Museu d'Història de Catalunya

INFO I MAPA DEL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA:

Des dels inicis de la ràdio a Catalunya, ara fa 95 anys, les dones hi han estat presents i el seu paper ha estat decisiu tot i que poc reconegut.

En les diferents etapes històriques que s’han viscut en aquests anys de ràdio, les dones han maldat per ser-hi i formar-ne part, han lluitat per obtenir el respecte professional, i amb la seva presència han empès les condicions laborals i socials cap a la normalització i l’equiparació de la seva feina amb la dels seus companys.

És per aquests motius que cal posar en relleu la presència de les dones en la història de la ràdio a casa nostra, perquè només així les podrem treure de l’oblit en què se les ha tingut fins ara, farem honor a la veritat històrica i correspondrem al seu esforç amb veritable justícia democràtica.



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.