Home > Exposiciones > Museu Can Framis

Museu Can Framis:
PERSISTÈNCIES

Museu Can Framis

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Barcelona Fundació Vila Casas - Museu de Can Framis, Pintura Contemporània

Fechas

Exposición del 11/02/2020 al 14/06/2020 En curso

Información

Museu Can Framis

Carrer Roc Boronat, 116-126    08018 Barcelona

Mapa del Museu Can Framis

Persistències és la mostra individual d’Enric Ansesa (Girona, 1945) que es podrà visitar al Museu Can Framis de l'11 de febrer al 14 de juny de 2020. Comissariada per Toni Álvarez de Arana, l’exposició mostra l’evolució dels treballs d’un dels artistes més destacats de l’art abstracte actual. La mostra, que reuneix peces dels gairebé cinquanta anys de trajectòria de l’artista, incideix en els aspectes més iconogràfics d’una obra que, des de mitjans dels anys setanta fins a dia d’avui, ha tingut un comú denominador: el color negre. La dualitat que conforma aquest color / no color la trobem present a la seva producció com a foscor i llum, sobrietat i sentiment, matèria i dibuix, i es converteix en el seu principal referent estètic.

Artista: ENRIC ANSESAX

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.