Home > Exposiciones > Galerie K

Galerie K:
a (CONTRA)claror

Galerie K

Centro de exposición

Galería de arte GALERIE K

Fechas

Exposición del 07/02/2020 al 16/04/2020 Terminada

Información

Galerie K

Carrer Mèxic, 11     08004  Barcelona

Inauguració el dijous, 6 de febrer 2020 a les 19:30 h

Les peces exhibides de Francesca Llopis tenen un camp clarament definit, totes elles estan caracteritzades per una composició centralitzada de la imatge i l'ús de la llum. Reflecteixen alhora un interior percebut com desconegut i també com el centre del cosmos. Empra per a això els vehicles plàstics de senyalització abstractes, l’atzar, la llum, la llibertat creativa, la marca, el traç i el pinzell. I és que cada un d'aquests treballs participa amb gestos de tinta i, de vegades, collages d'estats fluids on es desenvolupen transicions creant una interfície processual entre pintura i espectador esdevenint en experiència.

Mapa de la Galerie K

Artista: FRANCESCA LLOPIS



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.