Home > Exposiciones > Museu d'Art de Girona

Museu d'Art de Girona:
MÉS ENLLÀ DE L'HORITZÓ

Museu d'Art de Girona

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Cataluña MUSEU D'ART DE GIRONA

Fechas

Exposición del 19/12/2019 al 20/05/2020 Terminada

Información

Museu d'Art de Girona

Pujada de la Catedral, 12   17004 Girona

Inauguració de l'exposició el dijous 19 de desembre 2019 a les 18:00 h al Saló del Tron del Museu d'Art de Girona

La mostra, produïda pel Museu d’Art de Girona – Agència Catalana del Patrimoni Cultural i comissariada conjuntament amb l’historiador de l’art Miquel Àngel Codes, proposa una (re)descoberta de la figura i obra de Modest Urgell amb la voluntat de recuperar i difondre la figura de l’artista. Aquesta exposició vol posar en relleu totes les cares d’Urgell, més enllà dels seus horitzons crepusculars: la de l’etern nòmada que es plantà a París dècades abans que ho fessin els modernistes, la de l’artista irreverent, la del pintor d’èxit comercial, la del dramaturg frustrat i, sobretot, la del mestre inspirador de joves artistes i pintor admirat, entre d’altres, per Joan Miró, Salvador Dalí o Joan Hernández Pijuan. 

Mapa del Museu d'Art de Girona

Artista: MODEST URGELL



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.