Home > Exposiciones > Museu d'Art Contemporani de Barcelona MACBA

Museu d'Art Contemporani de Barcelona MACBA:
TAKIS QUAN L'ENERGIA ÉS ART.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona  MACBA

Centro de exposición

Museos y Fundaciones de Barcelona MUSEU D´ART CONTEMPORÀNI DE BARCELONA- MACBA

Fechas

Exposición del 22/11/2019 al 19/04/2020 Terminada

Información

Museu d'Art Contemporani de Barcelona  MACBA

Plaça dels Angels, 1  08001 Barcelona

"L'electromagnetisme és una cosa infinita, invisible, M'agradaria fer-ho visible per tal de comunicar-ne l'existència i fer-ne conèixer la importància. M'agradaria fer visible aquest món invisible, incolor, no sensual i nu que no ens pot irritar la vista, el gust ni el sexe. Aquest món que , simplement és pensament pur.

TAKIS

L’artista grec Takis (Panagiotis Vassilakis) va ser pioner en la creació de noves formes artístiques utilitzant energies no visibles que ens envolten, com el magnetisme o l’electricitat. Takis va néixer l’any 1925 a Atenes, on va morir el passat 9 d’agost. Va desenvolupar gran part de la seva carrera a París, Londres i Nova York. Aquesta exposició serà la primera mostra individual de l’artista a Barcelona.

Inauguració dijous 21 de novembre a les 19:30 h

Mapa del MACBA

Artista: TAKIS



X

Suscríbete al newsletter

Introduce a continuación tu dirección de email y recibirás en tu buzón las últimas noticias y las novedades de los centros de arte. Podrás darte de baja en cualquier momento.

Correo electrónico:

El usuario autoriza a Barcelona Art a gestionar los datos facilitados en el presente formulario a efectos de comunicación comercial. Barcelona Art se compromete a tratar dichos datos en virtud de lo dictado por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Newsletter

Gracias por suscribirte al Newsletter. Esperamos sea de tu agrado la información que te llegue.