Home > Exhibitions > MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA:
APUNTS PER A UN INCENDI DELS ULLS. PANORAMA 21

MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

Exhibition Center

Museos y Fundaciones de Barcelona MUSEU D´ART CONTEMPORÀNI DE BARCELONA- MACBA

Dates

Exhibition del 22/10/2021 al 27/02/2022 Ended

Info

MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA

Edifici Meier, planta 2

Artistes: Ana Domínguez, El Palomar, Laia Estruch, Arash Fayez, Antoni Hervàs, Rasmus Nilausen, nyamn i Pedro Pineda, Claudia Pagès, Aleix Plademunt, Marrita Pratts, Stella Rahola Matutes, Eulàlia Rovira, Ruta de autor, Adrian Schindler, Rosa Tharrats, Gabriel Ventura, Marc Vives.

Inici de la nota del museu: 

Apunts per a un incendi dels ulls és la primera exposició de Panorama, una nova sèrie de projectes transdisciplinaris que explora les estètiques i les pràctiques artístiques contemporànies a Barcelona i al seu voltant. Com suggereix l’«apunts» del títol, aquesta mostra col·lectiva pretén prendre nota, revelar i connectar sense ser concloent en absolut.

Apunts per a un incendi dels ulls reuneix un grup d’obres encarregades expressament i de produccions recents que s’exhibeixen a Barcelona per primera vegada. Inclou un gran ventall de disciplines, com ara la pintura, l’escultura, el treball amb paper, la videoinstal·lació, la performance, la fotografia i el tèxtil, i la impulsa el desig de defensar i verificar la realització d’exposicions in situ com a experiències que embolcallen el nostre cos com un tot sensible en l’espai.

Entrance: 11.-€



X

Sign up to newsletter

Please enter your email address and you will be sent the latest news and novelties about art centres. You can unsubscribe at any time.

Email Addres:

The user authorises Barcelona Art to manage the data provided in this form for commercial purposes.

Newsletter

Thank you for subscribing to our Newsletter. We hope you will like the information we send you.