Home > Exhibitions > Galeria Contrast

Galeria Contrast:
ESTATAMBESTAT/ESTATCONTRAESTAT

Galeria Contrast

Exhibition Center

Galería de arte GALERIA CONTRAST

Dates

Exhibition del 05/11/2020 al 05/12/2020 Ended

Info

Galeria Contrast

INFO I MAPA DE LA GALERIA CONTRAST

Nota de la Galeria: 

Ens plau informar-vos que aquest dijous 5 de Novembre donem el tret de sortida de l'exposició de l'artista català Xavier G-Solís a la Galeria Contrast amb la mostra:

Estatambestat/ Estatcontraestat

 

Una exposició que denuncia l'abús del poder i que complementa l'exposició de Vilafranca del Penedès de l'artista a la Sala dels Trinitaris que es va inaugurar el passat 1 d'octubre.

 

Així doncs, l'artista ha creat una macro exposició formada per diferents elements artístics: videocreació, performance, instal·lacions artístiques, fotografia i gravat. 

 

Adjuntem dossier de premsa i alguna fotografia per a la vostra difusió. Degut a les restriccions aplicades pel Covid-19 la Galeria Contrast ha adaptat horaris i aforament.

 

Convocatòria premsa:

Us convoquem a una trobada a porta tancada dijous 5 de novembre a les 12h amb Xavier G-Solís per poder realitzar entrevistes, fotografies i preguntes a l'artista. 

 

Preguem, confirmeu la vostra assistència per poder organitzar els grups, ja que hi ha una limitació del 33% d'aforament, contestant aquest correu electrònic o a les dades de la signatura.

Performer: XAVIER G-SOLÍS



X

Sign up to newsletter

Please enter your email address and you will be sent the latest news and novelties about art centres. You can unsubscribe at any time.

Email Addres:

The user authorises Barcelona Art to manage the data provided in this form for commercial purposes.

Newsletter

Thank you for subscribing to our Newsletter. We hope you will like the information we send you.