Home > Exhibitions > MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA:
ELS CATALÀ FOTÒGRAFS D'UN SEGLE

MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

Exhibition Center

Museos y Fundaciones de Barcelona MUSEU D´HISTÒRIA DE CATALUNYA

Dates

Exhibition del 19/01/2022 al 25/09/2022 Ended

Info

Info i mapa del Museu d'Història de Catalunya

Nota del Museu

L'exposició permet endinsar-nos en l’ingent llegat fotogràfic de Pere Català i Pic, Francesc Català-Roca i Pere Català i Roca, tres fotògrafs d’una mateixa nissaga i tres màxims exponents de la fotografia a Catalunya. A més, la mostra posa en relleu la figura de Maria Àurea Català, formada a la Llotja, qui va participar com a retocadora, en l’aventura fotogràfica al costat del pare i els germans. 

Les seves imatges no només són testimoni dels moviments i corrents artístics i culturals que es van produir al llarg del segle XX, sinó que també formen part de la iconografia de la història del país. 


Aquesta exposició pretén convidar a trobar punts comuns entre els autors i a reflexionar lliurement sobre l’extraordinària capacitat comunicativa i evocativa de la fotografia. I tanmateix, reconèixer la trajectòria dels tres fotògrafs, que van ser testimonis i, protagonistes d’alguns dels fets i de les fites més rellevants de la història i la cultura catalanes del segle



X

Sign up to newsletter

Please enter your email address and you will be sent the latest news and novelties about art centres. You can unsubscribe at any time.

Email Addres:

The user authorises Barcelona Art to manage the data provided in this form for commercial purposes.

Newsletter

Thank you for subscribing to our Newsletter. We hope you will like the information we send you.